Simplification
Simplification
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Miss you Ngek :'(
Friday, 7 June 2013 | 12:37 | 0 TingTong ?

I MISS YOU SO MUCH BEBYNGEK <3 Bebyy, biyy sentiasa tunggu bebyy, walaupun sampai hujung nyawa biyy, Biyy nak sangat getback dengan bebyy, biyy nak kita macam duluu. Tapi sekarang bebyy dah adaa pengganti biyy. Biyy tengok bebyy happy dengan pengganti biyy :') takpaa biyy tumpangg happy. By the wayy biyy nak bagitahu yangg biyy rindu bebyy sangat sangat, tapi kita biyy rasa kita tak mungkin dapat bersama, sebab bebyy dah ada BF, biyy taknak ganggu beby sebab nanti disebabkan biyy, bebyy break up dengan diaa. Biyy buat semua nih sebab biyy sayang bebyy sangat sangatt. And masa bebyy couple dengan biyy pon, biyy asyik buat bebyy nangis, biyy tak layan bebyy, biyy asyik sindirkan bebyy jehh. Memang patut pon biyy lepaskan bebyy, Yang penting biyy nak bebyy tahu yang biyy akan sayang and mencintai bebyy hingga nafas terakhir biyy. K ahh, cukupp je sampai sini nakk. Menitis dah airmata nii :') ILOVEYOUSOMUCH BEBYNGEK :*

Simpe Blogger :)
Monday, 27 May 2013 | 21:45 | 0 TingTong ?

Hi kawan kawan, blog achik ni simpleee jee, achik malas nak buat cantik cantik. achik buat simple dah lahh. achik nak cakap yang achik sayang korang sangat sangat. achik happy dapat kawan macam korang semua. achik harap kita kekal berkawan dan achik tak suka nak bermusuh musuh nii. korang memang tahu nama achik, tapi korang tak tahu latar belakang achik. so jangan nak jugde macam macam pasal achik okayy. that all for todayy. goodbyeee :D





Cutely Made by : Achik | Handsome BG : Achik
Owned by : Achik
Best View in Google Chrome